Blog

Ohlédnutí za rokem 2020 – SDíLKO PORUBA

Můj loňský rok byl převážně ve znamení této pop-up akce. Během tří týdnů se ve výstavních modulech představilo přes šedesát lokálních prodejců a organizací. V turbulentním covidovém roce se ukázalo, jak důležitá je tahle forma podpory pro malé / začínající podnikatele. Prodejci dostali možnost přijít osobně za zákazníkem (řada prodejních trhů byla loni zrušená), zviditelnit se (součástí bylo promo), propojili se opět s dalšími prodejci (vznikly další spolupráce).

Co znamenalo Sdílko pro mě?
📷 Vyfotila jsem přes 2 tisíce fotek a přidala přes 100 příspěvků na web, Facebook a Instagram Sdílka. Uff, už chybí jenom TikTok.
👪 Byla jsem součástí týmu, který se ani při třetím ročníku nenudil. Přesun akce z jarního na letní termín, technické výzvy (čti problémy :-). Dali jsme to, jedeme dál.
🎁 Listopad a s ním opět zavřené obchody a trhy, kde by se Sdílkaři mohli prezentovat. Dala jsem dohromady 6 tematických výběrů na vánoční dárky. Pokud to přineslo, alespoň jeden prodej, tak to určitě smysl mělo.
🎄 Prosinec a s ním opět zrušené hromadné prodejní akce. Na porubských vánočních trzích jsme tak alespoň vyčlenili jeden stánek, ve kterém se střídali naši Sdílkaři. Během osmnácti dnů se jich prostřídalo 8.

Jsem zvědavá, co přinese rok 2021.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.